3 veckors intensivkurs (mega paketet)

 

Vill du ta körkort, men vill också att det ska gå snabbt? Då är en intensivkurs för körkort det bästa alternativet för dig. Hos oss på Stuvsta Trafikskola erbjuder vi intensivkurs för körkort till dig  och anpassar oss efter dig som kund.

 

intensivkursen lämpar sig för dig som vill ta ditt körkort snabbt eller har begränsad tid till ditt förfogande. Kursen pågår i 3 veckor, måndag till fredag, med helstudier vilket innebär mycket arbete och självdisciplin. Normalt kör man mellan 1–2 körlektioner per dag och mellan körlektionerna varvar man teori och datatester.

Det här ingår
I utbildningen ingår teori (den digitala körkortsboken, studiehäftet, vägmarkeringar och studera vägmärken online), webbaserade distanstester, 20 körlektioner, riskettan, risktvåan (halkbanan) samt lån av bil vid uppkörningen med 50 minuters uppvärmning innan. Om dina kunskaper inte räcker, har du självklart möjlighet att komplettera med några körlektioner innan körprovet.

Teori och körprov bokar vi in i åt dig i nära anslutning till kursen som görs på Trafikverket. Intensivkursen är inte någon garanti att man blir färdigutbildad under dessa dagar utan beror på dina förutsättningar och utveckling

mega paketet är bara ett av förslagen !!

om du har redan övningskört en del boka en testlektion först därefter kan trafikläraren lägga upp en individanpassad plan för dig som passar dig och din vardag

 

Hos oss kan du alltid köra intensivt, det du behöver göra är att komma till oss, skriva in dig, sen hjälper vi dig att lägga upp din utbildning på ett intensivt sätt som passar just dig!

Vi har kompletta paket att köpa. Läs mer under Priser och erbjudanden för mer information eller hör av dig till oss.

 

En intensivkurs är en bra idé för dig som har svårt att köra på egen hand hemma. Kanske finns det ingen inspiration, eller så finner du inte tiden till att övningsköra.

 

 

 

Intensivkurs

3 veckors helstudier:
Måndag till fredag med 1–2 körlektioner per dag varvat med teori och datatester. 

25.900:-

Du kan också välja något av följande paket:

Lilla paketet

1 vecka:
5 körlektioner inkl bokpaket och onlineteori.
6.750:-

Mellan paketet

1 eller 2 veckor:
10 körlektioner inkl bokpaket, och onlineteori.

12.200:-

Stora paketet

2 eller 3 veckor:
15 körlektioner inkl bokpaket, och onlineteori.

17.350:-

Tänk på att boka din intensivutbildning i god tid!